Binnen vijf minuten uw eigen Fysiosite!

Realiseer binnen vijf minuten uw eigen Fysiosite! Wanneer u zich inschrijft bij Fysiosites, zult u ervaren hoe gemakkelijk het is om uw eigen website te beheren. Wij hebben voor uw een eenvoudig systeem gecreëerd waarmee u de mogelijkheden heeft om uw fysiotherapiepraktijk op de kaart te zetten. Bekijk aan de hand van verschillende voorbeelden de fysiotherapiepraktijken die u al voor zijn gegaan . Wanneer u zich ingeschreven heeft, hoeft u maar een paar stappen te volgen en binnen mum van tijd zullen (nieuwe) patiënten uw fysiotherapiepraktijk online kunnen bezichtigen.

Gratis aanmelden

Schrijf u gratis in

Maak vandaag nog gebruik van de vele voordelen van Fysiosites. U, als fysiotherapeut, kan met een paar eenvoudige stappen uw eigen website online zetten, inrichten en beheren. Hierdoor zullen uw vaste patiënten, maar ook nieuwe patiënten u gemakkelijk kunnen vinden. Een afspraak is hierdoor snel gemaakt.
Volg de simpele stappen en schrijf u geheel vrijblijvend in bij Fysiosites.


 

Kies een pakket

Maak een keuze uit een van onze drie pakketten. Kiest u voor een gratis website, dan bevat uw website de NAW gegevens van uw praktijk. Daarnaast is de gratis versie ook geschikt voor mobiele telefoons en tablets.
Wij bevelen ons standaard pakket aan. Voeg uw eigen dienstenpagina toe en laat uw patiënten weten wat uw openingstijden zijn. Het standaard pakket toont geen reclame en het is mogelijk om uw bestaande domeinnaam te koppelen of een nieuwe domeinnaam te registreren.
Wilt u zich echt onderscheiden, dan gaat u voor het gevorderde pakket. U kunt uw website dan volledig zelf beheren. Naast alle functionaliteiten uit het standaard pakket krijgt u er een weblog, fotogalerij en FRAMO webwinkel bij.


 

Binnen vijf minuten onlineBinnen vijf minuten online

Nadat u uw login gegevens heeft ontvangen kunt u met een paar simpele stappen uw eigen onderhoudsvriendelijke website online zetten. U kunt direct aan de slag met het inrichten van uw website. Geen moeilijkheden met ingewikkelde code, maar een gemakkelijke gebruiksvriendelijke website. Voeg bijvoorbeeld op eenvoudige wijze foto’s toe, zodat uw (nieuwe) patiënten kunnen zien hoe uw praktijk er van binnen uitziet.


 

Uit te breiden naar wens

Is de gratis versie u goed bevallen en wilt u meer uit uw website halen? Het is kinderlijk eenvoudig om uw website uit te breiden. Bekijk en vergelijk onze verschillende pakketten, met de daarbij behorende voordelen op de pagina Opties. Zoek het juiste pakket dat bij uw fysiotherapiepraktijk past. Fysiosite heeft veel meer te bieden dan u denkt, zo is het mogelijk dat wij een uitgebreide fotoreportage maken of helpen wij u met het schrijven van SEO teksten.


 

Word gevonden

We beginnen met Google Maps, met een duidelijk overzichtskaartje op uw website ziet uw patiënt waar uw praktijk zich bevindt. Ook helpt Fysiosites u met een zoekmachine optimalisatie, dit houdt in dat uw website razendsnel gevonden wordt in de zoekmachines en dat u niet onderaan de lijst eindigt. Nieuwe patiënten zullen hierdoor eerder uw praktijk benaderen en een afspraak maken.


 

Een webwinkel zonder zorgen

We maken het nog veel leuker! Zonder dat u deze hoeft te beheren of met de levering bezig hoeft te zijn, bieden wij u een  FRAMO webshop aan. Deze luxepositie wordt u door Fysiosites aangeboden. Uw patiënten verwijst u vanaf nu door naar uw webshop.